Christer B Transport AB

God eftermiddag, god eftemiddag alla fina och trevliga följare som jag har på bloggen. En del av er betraktar jag nästan som mina vänner, det gläder mig när ni skickar in små kommentarer på det jag har skrivit om förut. I det här inlägget ska jag ta upp någonting med er som jag inte har tagit upp innan så det blir rykande färsk information för er måhända? 

Som ni vet driver jag ett företag och jag behöver få ut mina produkter till underleverantörer runt om i vårt avlånga land. Det finns ett företag inom transport i Borås, eller rättare sagt ett företag som har sin bas i Borås med som ägnar sig åt nationella transporter och det är ett företag som heter Christer B Transport AB. Det här är ett företag som det är ett sant nöje att ha att göra med för jag kan lita på dem i alla väder. Att min egen verksamhet går runt eller till och med lite med vinst efter några år av hårt arbete hade faktiskt inte varit möjligt om jag inte löst de logistiska bitarna. När jag statrtade mitt företag skaffade jag en mentor som starkt rekommenderade mig att ta hjälp av Christer B Transport AB. Min mentor som är varm i kläderna visste förstås att detta är ett seriöst och pålitligt företag för dem som behöver hjälp inom transport som utgår ifrån Borås. Jag kan alltid lita på att mina varor når fram till destinationen utan onödigt krångel eller förseningar. Tack vare att jag är så nöjd med företaget vill jag föra detta budkap vidare till er så att även ni som behöver hjälp med någon tarnsport i Borås eller mer långväga bort kommer att vända er dit.