Här fick jag hjälp med transport i Södertälje

God middag och hallå och välkomna ska ni vara in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni ska tycka om. Behöver du hjälp med något inom transport i Södertälje precis som jag? Då kanske det kanske kan hjälpa er som är i behov av hjälp inom detta att läsa det här. Jag har fått en väldigt fin hjälp av ett företag som heter Daniel Jones ASP Transport. För det var så här, att när jag efter mer än 15 år drivit möbelbutik på samma plats var det dags att expandera. När lokalerna skulle tömmas, möblerna och allt annat skulle packas ner och transporteras till de nya lokalerna tog jag hjälp av det här företaget och jag kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med den hjälpen som jag fick.  

Jag började med att kontakta flera olika företag inom denna bransch och ta både referenser och offerter. Det företag som verkade passa mig allra bäst och som fått så många goda omdömen är Daniel Jones ASP Transport. Och jag måste säga att jag är väldigt belåten med deras hjälp. De som hjälpte mig arbetade metodiskt, målmedvetet och effektivt. Arbetet utfördes relativt snabbt och det blev i slutändan mycket billigare än vad jag hade trott. Daniel Jones ASP Transport är ett företag som jag därför tycker att ni borde anlita ifall ni är i behov av tjänster inom transport i Södertälje. De kan hjälpa även er på andra orter, till exempel i Tyresö eller Nynäshamn. Om ni nu känner att ni vill veta lite mer så tycker jag att ni ska höra av er dit. Med dessa rader önskar jag er en fortsatt fin eftermiddag!