Nya Boxhultsbilservice AB

Hej på er alla fantastiska människor som liksom jag har fullt upp så här inför julen! Det är december och mörkt ute, men samtidigt ljust och fint runtomkring Ljungskile där jag bor, med adventljustakar och fina julbelysningar både inom- och utomhus som lyser upp tillvaron. Julen ska jag tillbringa hos min syster och det blir en lång bilresa, men det ska bli roligt. Jag behövde jag byta bromsskivor och belägg inför denna resa. Handbromsen tog inte heller riktigt som den skulle. Nya Boxhultsbilservice AB är namnet på den bilverkstad i Ljungskile där jag alltid lämnar in min bil. Den här gången fick jag detta fixat snabbt, enkelt och billigt, som vanligt. Detta är så bra, så det får bli några ord här i bloggen om just den här bilverkstaden! För er som behöver en bilverkstad i Ljungskile, Munkedal eller Uddevalla kunde verkligen Nya Boxhultsbilservice vara någonting! 

Jag har alltid lämnat min bil här och är tacksam att denna firma finns. De fixar skador och ger service med stor yrkesskicklighet och det kostar faktiskt inte särskilt mycket heller. Jag har nu fått tillbaka en säker och servad bil igen och kan lugnt sätta mig bakom ratten och köra till min son. Det finns flera olika slags tjänster och service som erbjuds, så är det något du behöver hjälp med kan du börja med att gå in på deras hemsida för att se om deras tjänster skulle passa även dig, eller så kan du förstås ringa dem. De finns också på Facebook. Eftersom det var så billigt att laga bilen där, mina finaste vänner, så ska jag avslöja att det blev mer pengar över till att köpa julklappar. Riktigt fint va? Ha det nu riktigt gott allihopa, vi hörs!